فصد خون غرب تهران

⁣⁣⁣⁣نوشیدنی های قندی خطر به ابتلا به سرطان را افزایش می دهند

🔸طی چند دهه اخیر مصرف نوشیدنی های قندی ( از قبیل نوشیدنی های شیرین شده با شکر و آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی ) و نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی ( رژیمی ) در سراسر جهان افزایش یافته است و این امر با خطر چاقی مفرط همراه است که به نوبه خود به عنوان یک عامل خطر جدی برای بسیاری از سرطان ها به حساب می آید.

🔸نتایج نشان میدهند که ۱۰۰ میلی لیتر افزایش مصرف نوشیدنی های قندی در روز با ۱۸ درصد افزایش خطر کلی سرطان و ۲۲ درصد افزایش خطر سرطان پستان همراه بود.


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری