اگر شربت تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه مخلوط و با عسل شیرین کنید و بنوشید خلق تان گشاده و خستگی مفرط ذهنی و تنش های عصبی از بین می رود،
وقت سحر شربت خاکشیر و تخم شربتی بخورید
این دانه ها چندین برابر وزن خود آب جذب میکنند
درنتیجه در طول روز از ذخیره آن ها استفاده میکنید و تشنه نمی شوید
همچنین از سردرد و بیحالی شما در طول روز نیز می کاهد
تخم شربتی برای درمان بیماریهای تنفسی مفیدو مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان بیماری هایی چون آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت مفید و موثر است و افرادی که از چاقی مفرط رنج می برند با مصرف این تخم شربتی بدون دردسر لاغر می شوند.
تخم شربتی سرشار از ویتامین c است و از روغنی که با خرد کردن تخم های شربت به دست می آید، برای درمان عفونت هایی مانند زخم، بریدگی،عفونت مثانه، عفونت پوست و غیره استفاده می شود.
تخم شربتی به دلیل داشتن منیزیم و آنتی اکسیدان بالا در فصل گرما از گرما زدگی و تشنگی جلوگیری می کند.