مایکروویو با پرتو ۲.۴۵ گیگاهرتز کار میکند که این سطح پرتو به اندازه سطح پرتویی است که از تلفن هوشمند و یا تلویزیون ساطع می شود.
جالب اینجاست که تحقیقات نشان دادهاند که ویتامینها و مواد معدنی خوراکیها زمانی که مواد غذایی در مایکروویو گرم میشوند بهتر حفظ میشود .
این موضوع به این دلیل است که گرم کردن غذا در مایکروویو نسبت به گرم کردن غذا بر روی گاز یا فر مدت زمان بسیار کمتری طول می کشد.
-
1 چطوری بفهمیم سالمیم؟
-
2 تاثیر شگفت انگیز کرم ضد آفتاب
-
3 رفیق دوران پیری (سینه پهلو)
-
4 مرگ به خاطر عمل زیبایی بینی
-
5 خطر ابتلا به سرطان در افراد دارای گروه خونی O
-
6 وضعیت شاخص های سلامت جهان از نگاه بلومبرگ
-
7 یک ماساژ ساده و کارآمد برای زیبایی پوست
-
8 واکسن آنفلوآنزا فصلی توزیع شد
-
9 تاثیرات منفی سردرد
-
10 پیوند قلب خوک به انسان تا ۳ سال آینده