تقویت معده با نمک

️ چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است

️ طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل می‌تواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد

️ از آنجا که غلبه‌ی سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل‌تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند ↫ در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می‌شود

️ خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.

 

طبیعت نمک طبیعی، گرم و خشک است و برای سردمزاجان و هضم بهتر غذا مفید است؛ نمک برطرف‌کننده سنگینی معده و بازکننده گرفتگیهای کبد و طحال یعنی یکی از بهترین داروها برای بیماری کبد چرب است.

نمک، کشنده کرم معده و روده و دفع‌کننده باد است؛ محمدبن یعقوب کلینی می‌گوید روایت شده از حضرت ابی‌عبدالله علیه السلام که حضرت رسالت‌پناه صلی الله علیه و آله و سلم خطاب به علی‌بن ابی‌طالب علیه السلام فرمودند «یا علی، افتتاح کن طعام خود را به خوردن نمک و اختتام کن به نمک، پس به‌درستی که شخصی که افتتاح کند طعام خود را به نمک و اختتام کند به نمک، محفوظ می‌ماند از ۷۲ مرض، از جمله آنها جنون و جذام و برص است».


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری