طرز تهیه خورش هویج و آلو مجل

طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز

️گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

️هویج بزرگ ۴ عدد

️پیاز متوسط دو عدد

️نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

️رب یک قاشق غذاخوری

️دارچین نصف قاشق چایخوری

️شکر دو قاشق غذاخوری

️آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

️زعفران دم شده به میزان لازم

️آلو بخارا ۱۰عدد

ادامه
خورش هویج و آلو یا خورش هویج تبریزی


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری