فصد خون غرب تهران

طرز تهیه “گارنیاروخ ” گار

طرز تهیه “گارنیاروخ ”

گارنیاروخ یک غذای ترکی هست که معادل فارسیش می شه شکم پاره و در مناطق دیگر ایران بهش بادمجان شکم پرمی گن
در ترکی استانبولی به این غذا karniyarik می گن

️مواد مورد نیاز برای ۲نفر
بادمجان کوچک ۸عدد
گوشت چرخکرده ۱۰۰گرم
پیاز ۱عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱عدد کوچک
سیر ۳ ۴حبه
رب ۲قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱قاشق چایخوری
ادویه مخلوط ۱قاشق چایخوری
فلفل ۱ ۲قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
️برای سس
رب ۲قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه به میزان لازم
آبلیمو در صورت تمایل

تهیه شده توسط “رامتین زمان “

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━ ━━┓

┗━━ ━━┛


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری