فصد خون غرب تهران
خشکشویی
تصفیه آب
جرثقیل برقیa>

نعناع یگ گیاه پر مصرف در آشپزی

Rate this post

نعناع یگ گیاه پر مصرف در آشپزی است که به واسطه خواص دارویی خود نیز شناخته شده است

️این گیاه به تسریع گوارش کمک می کند و احساس سنگینی پس از خوردن وعده های غذایی سنگین را کاهش می دهد همچنین، نعناع گزینه خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی است

️نعناع مبنع خوبی برای آهن است بر همین اساس، مصرف آن حداقل یک ساعت پس از وعده غذایی ایده خوبی است شما می توانید دمنوش نعناع را حداقل دو بار در روز مصرف کنید

+ برای این کار بهتر است از برگ های تازه نعناع برای تهیه یک دمنوش خانگی استفاده کنید

Rate this post

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *