فصد خون غرب تهران

نعناع یگ گیاه پر مصرف در آشپزی

نعناع یگ گیاه پر مصرف در آشپزی است که به واسطه خواص دارویی خود نیز شناخته شده است

️این گیاه به تسریع گوارش کمک می کند و احساس سنگینی پس از خوردن وعده های غذایی سنگین را کاهش می دهد همچنین، نعناع گزینه خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی است

️نعناع مبنع خوبی برای آهن است بر همین اساس، مصرف آن حداقل یک ساعت پس از وعده غذایی ایده خوبی است شما می توانید دمنوش نعناع را حداقل دو بار در روز مصرف کنید

+ برای این کار بهتر است از برگ های تازه نعناع برای تهیه یک دمنوش خانگی استفاده کنید


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری