🔸طی چند دهه اخیر مصرف نوشیدنی های قندی ( از قبیل نوشیدنی های شیرین شده با شکر و آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی ) و نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی ( رژیمی ) در سراسر جهان افزایش یافته است و این امر با خطر چاقی مفرط همراه است که به نوبه خود به عنوان یک عامل خطر جدی برای بسیاری از سرطان ها به حساب می آید.
🔸نتایج نشان میدهند که ۱۰۰ میلی لیتر افزایش مصرف نوشیدنی های قندی در روز با ۱۸ درصد افزایش خطر کلی سرطان و ۲۲ درصد افزایش خطر سرطان پستان همراه بود.
-
1 چطوری بفهمیم سالمیم؟
-
2 چرا در گذشته مردم سرطان نمیگرفتند
-
3 تاثیر شگفت انگیز کرم ضد آفتاب
-
4 رفیق دوران پیری (سینه پهلو)
-
5 مرگ به خاطر عمل زیبایی بینی
-
6 خطر ابتلا به سرطان در افراد دارای گروه خونی O
-
7 آیا استفاده از مایکروویو برای سلامتی مضر است؟
-
8 وضعیت شاخص های سلامت جهان از نگاه بلومبرگ
-
9 یک ماساژ ساده و کارآمد برای زیبایی پوست
-
10 سرطانی که تابستانها در کمین است