فصد خون غرب تهران
خشکشویی
تصفیه آب
جرثقیل برقیa>

۱۰ مدل غذای مختلف با سیب زمینی

Rate this post

۱- لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچ

لوبیا چیتی با سیب زمینی یک غذای کامل و خوشمزه برای شام یا ناهار است. خوراک لوبیا را می‌توانید بدون سیب زمینی و با قارچ درست کنید. حتی خوراک لوبیا بدون سیب زمینی و قارچ نیز برای شام مناسب است.

برای تهیه لوبیا چیتی با طعم بی نظیر به مواد زیر نیاز دارید.

لوبیا چیتی ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
هویج۱ عدد
قارچ ۶_ ۸ عدد
لیمو ترش۱ عدد
سیر ۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
 پاپریکا۱ قاشق غذاخوری
گلپر۱/۲ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری
پیازیک عدد متوسط
  1. لوبیا چیتی را از شب قبل خیس می کنیم. برای گرفتن نفخ آن بهتر است یک بار آب آنرا عوض کنیم. لوبیا را در قابلمه می ریزیم و روی آن حدودا ۴، ۵ لیوان آب می‌ریزیم تا جایی که آب کاملا بالای لوبیاها قرار بگیرد و آنرا روی حرارت می‌زاریم تا بپزد.
  2. حرارت باید متوسط رو به بالا باشد تا زمانی که آب بجوش بیاد. بعد از جوشیدن می توانید زیر آنرا مقداری کم کنید.
  3. بعد از حدود نیم ساعت می‌توانید برای خوش رنگ شدن خوراک آب لوبیاها را عوض کنین تا آن آب کدر دور ریخته شود و مجددا آب جوش روی آن بریزید تا به پخت ادامه دهد یا به جای اینکار کف رنگی روی لوبیاها را جدا کنید.
  4. در این بین و تا زمانی که لوبیاها کمی بپزند باقی مواد را آماده می کنیم. پیاز نگینی شده را در مقداری روغن تفت می‌دهیم. دقت کنید هرچه پیاز ریزتر باشد خوراک لعاب بیشتری می‌اندازد.

۲- کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام یکی از غذاهای خوشمزه برای شام با سیب زمینی است که با نان یا برنج می‌توانید میل کنید.

از تخفیف‌های ۵۰% سوپرمارکتی اکالا باخبر شو!

برای تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام به مواد زیر نیاز دارید.

سیب ‌زمینی متوسطدو عدد
تخم مرغدو عدد
پیاز متوسطیک عدد
سبزی شنبلیلهیک قاشق غذاخوری
آرد سوخارییک قاشق غذاخوری
کنجدیک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، پودر سیر یا پیاز، ادویه به مقدار دلخواه
روغن مایعبه مقدار لازم
  1. در اولین مرحله به سراغ سیب‌زمینی‌هایتان بروید و آن‌ها را با رنده ریز، رنده کنید. اگر زمان کمی در اختیار دارد می‌توانید برای پوره کردن سیب‌زمینی‌ها از میکسر یا خردکن یا هر دستگاهی که در دسترس دارید کمک بگیرید. بعد از رنده کردن سیب‌زمینی‌ها به سراغ پیاز بروید و آن را هم با همان رنده ریز، رنده کنید.
  2. مرحله دوم درون ظرف مناسبی پوره سیب‌زمینی و پیاز را بریزید و به‌ خوبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه به مواد کوکو اضافه کنید و به‌هم بزنید.
  3. در پایان این مرحله، تمامی ادویه‌ها و مواد خشک را به مواد کوکو اضافه کنید و به‌خوبی با قاشق به‌هم بزنید تا مواد کاملاً یک‌دست و طعم‌دار شوند. دقت داشته باشید مواد شما باید حدی متوسط از فرم یک مواد مایع را داشته باشد، نه زیاد سفت باشد و نه شل، اصطلاحاً مواد کوکو باید شبیه عسل کش بیاید.

۳- سالاد سیب زمینی و هویج

سالاد سیب زمینی و هویج یک غذای ساده و پر کالری است که برای شام می‌توانید آن را درست کنید.

سالاد سیب زمینی و هویج با مواد زیر درست می‌شود. برای تهیه سالاد سیب زمینی و هویج به مواد زیر نیاز دارید.

هویجمتوسط سه عدد
سیب زمینیسه عدد
پیازیک عدد متوسط
جعفری ساطوری شده تازهصد گرم
ماستپنج قاشق غذاخوری
سس مایونزیک قاشق غذاخوری
سیربه میزان لازم
آب لیموسه قاشق غذا خوری
نمک، فلفلبه مقدار لازم
  1. به سراغ سیب‌ زمینی و هویج‌هامون می‌رویم. ابتدا اون‌ها رو پوست می‌کنیم و در قابلمه‌ای مناسب ریخته و آب‌ پز می‌کنیم.
  2. بعد از پخته شدن زمان می‌دهیم تا خنک شوند و با رنده ریز، آن‌ها را رنده می‌کنیم. در این مرحله برای سرعت بخشیدن به تهیه سالاد می‌توانید مواد را در میکسر نیز به صورت پوره تبدیل کنید.
  3. پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم. به جای پیاز از ترپیاز تازه هم می‌تونید استفاده کنید.

۴- گراتن مرغ و سیب زمینی

گراتن مرغ و سیب زمینی یکی از غذاهای فرانسوی است که درست کردن آن برای شام ساده با سیب زمینی گزینه خوبی است. گراتن سیب زمینی و مرغ را در ظرف مخصوص و در فر باید قرار دهید.

برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید.

سینه مرغنصف یک عدد (بزرگ)
قارچ۲۰۰ گرم
ذرت کنسروی۳ قاشق غذاخوری
پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم
سیب زمینی۴-۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم
آرد سفید۲۰ گرم
کره۲۰ گرم
شیر۳/۴ پیمانه
برگ بو۲ عدد
میخک۲ عدد
پیازنصف یک عدد
نمک و فلفل سفید و فلفل قرمزبه مقدار لازم
  1. سینه مرغ رو به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویه‌های دلخواه تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
  2. بهش آب جوش اضافه کنید و در ظرف رو ببندین و اجازه بدین کاملا بپزه و بعد از پخت و خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنید.
  3. یک عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین.

۵- سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی بسیار غذای ساده و خوشمزه ای برای شام است و دستور آن راحت است.

برای تهیه سوپ سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید.

سیب زمینی ۲ عدد
هویج۱ عدد
شیر ۲ لیوان
جعفری نصف پیمانه
جو پرک ۱ پیمانه
آب مرغ ۴ لیوان
پیاز۱ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
  1. ابتدا یک قابلمه درب دار مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و سپس ۵۰ گرم کره و ۲ قاشق غذاخوری آرد را اضافه و مخلوط می‌کنیم.
  2. در یک ظرف مناسب ۱ عدد پیاز را خرد کرده و به قابلمه اضافه و تفت می‌دهیم.
  3. در یک ظرف مناسب دیگر ۲ عدد سیب زمینی و ۱ عدد هویج را خرد می‌کنیم و سپس بعد از اینکه پیاز تفت داده شد به آن سیب زمینی و هویج خرد شده، ۱ پیمانه جو پرک و نمک، فلفل سیاه به میزان لازم و در آخر ۴ لیوان آب مرغ را اضافه و درب قابلمه را قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم ۱ ساعت روی حرارت پخته شود.

۶- کرامبل سیب زمینی

کرامبل سیب زمینی همانند پیتزا سیب زمینی است که برای درست کردن آن مواد زیادی نیاز نیست. این غذا می‌تواند در لیست شام ساده با سیب زمینی قرار بگیرد.

فیله مرغ کوچک۱ عدد
تخم مرغ کوچک۱ عدد
سیب زمینی۴۰۰ گرم یا ۴ عدد
پنیر پیتزا۸۰ گرم
کره۱ قاشق غذاخوری
سیر۱ الی ۲ حبه
آرد سفید۸۰ گرم
پودر پنیر پارمسان (دلخواه)۱ قاشق غذا خوری
پود سوخاریبه مقدار لازم
رزماری (دلخواه)چند پر
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکابه مقدار لازم
  1. برای آماده کردن این غذای خوشمزه ابتدا مواد میانی اون رو آماده میکنیم. برای این کار فیله مرغ رو به صورت قطعات کوچک خرد میکنیم و به همراه یک قاشق غذا خوری روغن مایع داخل ماهیتابه روی حرارت کم قرار میدیم.
  2. تا تغییر رنگ بدن و آب بندازن و آبشون کشیده بشه.
  3. و کمی نمک هم به مرغ‌ها اضافه میکنیم وقتی آب مرغ‌ها کاملا کشیده شد اون ها رو از تابه خارج میکنیم و سیر له شده (یا حریره سیر) رو داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم.
  4. و بعد دوباره تکه‌های مرغ رو داخل تابه برمیگردونیم و ادویه‌های دلخواه رو بهش اضافه میکنیم. من از پاپریکا و آویشن و کمی فلفل سفید استفاده کردم.

۷- سیب‌زمینی شکم پر

سیب‌زمینی شکم‌پر پیش‌ غذایی بسیار خوشمزه و محبوب است که می‌تواند سفره شما را رنگین‌تر کند.

این غذا را می‌توانید به اشکال مختلف بپزید و از مواد مختلفی در آن استفاده کنید که به سلیقه شما بستگی دارد. اما در نهایت سیب زمینی شکم پر، غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد بود.

۸- سالاد سیب زمینی آلمانی

سالاد سیب زمینی آلمانی یکی از سالادهای ساده با سیب زمینی است که برای شام یا ناهار گزینه خوبی است. سالاد سیب زمینی آلمانی یکی از همین سالادهاست. غذایی سبک که بسیار سریع آماده می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. این سالاد را می‌توانید با سیب زمینی و سوسیس درست کنید و اگر گیاه‌خوار هستید، سوسیس را از آن حذف کنید.

۹- سوپ سیب زمینی و بیکن

از سوپ رشته گرفته تا سوپ شیر و قارچ، سوپ‌ها همگی غذاهایی بسیار لذیذ و سبک هستند. سوپ سیب زمینی و بیکن نیز جزو دسته سوپ‌های بسیار خوشمزه و خاص است. این غذا که عموما برای شام جشن کریسمس سرو می‌شود، بافتی غلیظ دارد و ترکیب طعم‌های آن دلنشین است.

آموزش درست کردن سوپ سیب زمینی و بیکن

با آموزش تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن همراه ما باشید.

۱. مرحله اول: آب‌پز کردن سیب زمینی و سرخ کردن بیکن

  • سیب زمینی را به هر روشی که دوست دارید آب‌پز یا بخارپز کنید.
  • تابه‌ای مناسب را با کره گرم کرده و بیکن را در آن سرخ کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

۲. مرحله دوم: آماده کردن سبزیجات

  • پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید.
  • ساقه کرفس را شستشو داده و به قطعات متوسط تقسیم کنید.
  • سیر را له کرده و به ترکیب پیاز و کرفس اضافه کنید.
  • تابه‌ای که در آن بیکن را سرخ کرده‌اید روی شعله ملایم قرار دهید و ترکیب پیاز، کرفس و سیر را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

۳. مرحله سوم: شروع پخت سوپ سیب زمینی و بیکن

  • آب مرغ را در قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید.
  • سیب زمینی پخته را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و کمی آویشن را هم به آن اضافه کنید.
  • دو بیکن را برای تزیین سوپ کنار بگذارید و باقی بیکن را به قابلمه اضافه کنید.

۱۰- توپک سیب زمینی

سیب‌زمینی از آن دسته مواد غذایی است که همواره در هر گروه سنی طرفداران زیادی دارد. چیپس و نسخه‌های سرخ شده از این ماده غذایی (که دارای مقدار زیادی هیدروکربن است)، جزء مصرف بالاترین غذاهای کشور ما محسوب می‌شوند. در هر رستوران و فست‌فود، سیب‌زمینی سرخ شده یا سوخاری همیشه موجود است. توپک سیب‌زمینی نیز یک غذای خوشمزه از دسته سوخاری‌ها است که با تمام سلیقه‌های غذایی سازگار است. این ویژگی به نحوه پر کردن مغز توپک‌ها بستگی دارد. به عبارت دیگر، می‌توان مواد داخلی یا مغز توپک را با توجه به سلیقه شخصی پر کرد.

مواد مورد نیاز جهت تهیه برای ۴ نفر (۴۰ عدد):
سیب زمینی۵ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
جعفزی ساطوری شده۱۰۰ گرم
نمک،زردچوبه،پابریکا،فلفل قرمزبه میزان لازم
آرد سوخاری۵۰ گرم
کنجد۵۰ گرم
پنیر پیتزا۵۰ گرم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

مراحل تهیه توپک سیب زمینی

  1. سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست آن‌ها را کاملاً تمیز کنید.
  2. هر سیب‌زمینی را به چهار یا پنج قسمت برش دهید.
  3. سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه قرار دهید.
  4. تمام مواد دلخواه را اضافه کنید، شامل ادویه‌ها و نمک
  5. قابلمه را بپوشان و سیب‌زمینی‌ها را بر روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند.
  6. پس از پخته شدن، سیب‌زمینی‌ها را از حرارت بیرون بگذارید تا خنک شوند.
  7. سیب‌زمینی‌های خنک شده را با استفاده از هر ابزار مناسبی پوره کنید.
  8. جعفری را خرد کنید.
  9. کنجد را به توپک‌های سیب‌زمینی پوره شده اضافه کنید.
Rate this post

https://shomaha.ir/

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. من مدیر وبسایت وردپرس یار هستم و همواره در خدمت شما :دی

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *